Acasă Stiri Galati Amendă uriașă pentru un șofer constănțean

Amendă uriașă pentru un șofer constănțean

58
0

Polițiștii Serviciului Rutier Galați au oprit în trafic,  pe D.N. 25, în comuna Tudor Vladimirescu, un ansamblu auto format din autoutilitară și semiremorcă, condus de un bărbat  de 31 de ani, din județul Constanța și care fusese înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 106 km/h, pe un tronson de drum cu limita de viteză legal admisă de 50 de km/h.

Polițiștii au constatat,  de asemenea,  că bărbatul nu purta centura de siguranță și autovehiculul prezenta avarii pentru care nu exista autorizație de reparații. Mai mult, la controlul efectuat asupra tahografului digital, pe cardul deținut de conducătorul auto s-a constatat faptul că acesta se află în repaus, iar pe impulsorul cutiei de viteză era montat un magnet, cu dimensiunea de 2×5 cm, în scopul alterării datelor înregistrate.

În consecință, pentru toate încălcările prevederilor legislative constatate de polițiști,  conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare totală  de 13 450 de lei și suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentCentru de socializare pentru copiii refugiaților din Ucraina, la Brăila
Articolul următor49 de noi cazuri de COVID-19 în Dolj