Acasă Stiri Valcea Ana-Loredana Predescu: „Am fost singurul membru al Comisiei pentru Industrii și servicii...

Ana-Loredana Predescu: „Am fost singurul membru al Comisiei pentru Industrii și servicii care a luat cuvântul pentru a susține eliminarea practicilor neloiale, abuzive, aplicate de marile lanțuri de magazine micilor producători”

35
0

„Din păcate ziua de 8 Martie a fost pentru mine una dezamăgitoare. Nu am reușit să mă bucur de ea decât prin prisma familiei.
Nu sunt un om naiv și știu că atunci când ești în politică nu se întâmplă totul nici corect, nici cu bune intenții nici în modul pe care ți-l dorești pentru cetățeni. Dar știi că fiind acolo poți acționa pentru a schimba asta!

Ieri, am fost singurul membru al Comisiei pentru Industrii și servicii care a luat cuvantul pentru a susține eliminarea practicilor neloiale, abuzive, aplicate de marile lanțuri de magazine micilor producători.

Din păcate, s-a votat împotriva formei venite de la Senat care era net favorabilă producătorilor autohtoni facilitând accesul acestora în marile hipermarketuri prin eliminarea taxelor abuzive.
În schimb a fost votata de exemplu varianta defavorabila producătorilor impusa de Comisia de agricultura a Camerei Deputatilor, de a introduce taxa de max 20 % din valoarea facturii pentru nimic.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentFOTO. Descinderi la persoane care colectează fier vechi ilegal
Articolul următorGala “Women in Economy. Beyond Borders”: Solidaritatea și umanitatea nu au granițe