Acasă Stiri Mehedinti Bobby Păunescu: ”În România, ne luptăm cu dușmanul din interior. Adică, cei...

Bobby Păunescu: ”În România, ne luptăm cu dușmanul din interior. Adică, cei care fac afaceri cu preferații lui Putin”

77
0

 

Regizorul și preșdintele ARMIS, Bobby Păunescu, spune că până la a ajunge România într-un eventual război cu Rusia, noi ne luptăm cu puternicii și influenții oameni care fac afaceri cu preferații lui Vladimir Putin.   

 

„La nivel militar se lucrează perfect, lucrurile sunt bine puse la punct, ca structură NATO. România este într-o poziție foarte bună. Dar, din păcate, noi ne luptăm cu dușmanul din interior, adică cei care fac afaceri cu preferații domnului Putin. Aceștia încearcă să distrugă orice fel de construcție pro-NATO, pro-lumea liberă, și nu numai la noi, ci și la Los Angeles, de exemplu. Este clar că există companii și entități media care lucrează strâns cu cei care sunt împotriva NATO, României și împotriva libertății, în general. Sunt oameni cheie, puși în funcții înalte, în România, și care reprezintă interesele unor afaceriști din state care nu sunt de partea NATO.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentMAE prelungește programul cu publicul, pentru eliberarea paşapoartelor. Se va lucra şi în weekend
Articolul următorSlobozia: Expoziția de arte vizuale GENEZA, deschisă la Muzeul Județean. Sunt prezente pe simeze creațiile a peste 60 de artiști plastici profesioniști