Acasă Stiri Olt CAO oprește alimentarea cu apă în mai multe zone din Slatina pentru...

CAO oprește alimentarea cu apă în mai multe zone din Slatina pentru remedierea unei avarii. Zonele vizate

29
0

Compania de Apă Olt (CAO) SA va opri alimentarea cu apă în mai multe zone din Slatina, marți, 15 martie, pentru remedierea unei avarii.

Compania de Apă Olt, Sediul Secundar Slatina, va interveni, mâine, 15 martie 2022, pentru remedierea unei avarii în zona Autogării.

„Alimentarea cu apă se va opri, mâine, în intervalul orar 9.00- 14.00, în Piața Gării, la Blocul nr.4 de pe Bulevardul AI Cuza, Gară Slatina și casele din zonă, străzile Recea și Agricultorului, în zona Depozitelor, la Herghelia Slatina, în Parcul Industrial și pe Platforma Industrială Slatina ( Șoseaua Drăgănești).

Facem apel la locuitorii și agentii comerciali din zonele menționate, să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Vă asigurăm că echipa din teren va face eforturi pentru ca timpul de intervenție să fie redus și serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat în parametri normali.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentDispărut de la domiciliu. L-ați văzut?
Articolul următorPrimarul Mircea Minea: ”Uniți pentru Ucraina!”. Hotelul Stadionului ”Concordia”, gazdă pentru zeci de refugiați azeri