Acasă Stiri Prahova Ce explicații au dat procurorilor soții ucraineni prinși la vama Albița cu...

Ce explicații au dat procurorilor soții ucraineni prinși la vama Albița cu 1,6 milioane de dolari și 50.000 euro

45
0

Doi soți din Ucraina au încercat să intre în România, prin vama Albița, cu un autoturism de lux în care transportau 1,6 milioane de dolari și 50.000 de euro, precum și bunuri de lux evaluate la aproape 900.000 de euro.

Vameșilor români le-a atras atenția comportament nefiresc al celor doi cetățeni din Ucraina, iar la un control mai amănunțit au descoperit averea.

Citește și Doi ucraineni, soț și soție, au încercat să intre în România cu peste 1.6 milioane de dolari și bunuri de lux-FOTO

Potrivit libertatea.ro, în timpul audierilor, cei doi au oferit declarații contradictorii, fără a putea justifica proveniența banilor.

Inițial au susținut că o parte din bani ar aparține unui unchi aflat în Ucraina, ulterior au revenit și au spus că de fapt a fost vorba de o încurcătură a bagajelor, că au luat geamantane care nu le-ar fi aparținut și nu au știut că în ele se află bani.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentCum ”liniștește” populația șeful DSU, Raed Arafat: ”Trebuie să avem în casă provizii pentru dezastre naturale”
Articolul următorFemeie de 32 de ani, din Olt, DISPĂRUTĂ. Polițiștii au început căutările și cer ajutorul populației/ FOTO