Acasă Stiri Prahova Consilier de etică, din rândul funcționarilor publici, la Primăria Ploiești

Consilier de etică, din rândul funcționarilor publici, la Primăria Ploiești

Consilierul de etică de la Primăria Ploiești va fi desemnat din rândul funcționarilor publici, iar perioada de depunere a dosarelor de înscriere este 14 – 23 martie. Cei interesați își vor putea depune dosarele de candidatură la Registratura Primăriei.

Conform unei dispoziții publicate pe site-ul Primăriei Ploiești, unul dintre funcționarii publici ai municipalității va avea funcția de consilier de etică.

Dosarele de candidatură pot fi depuse în perioada 14 – 23 martie, urmând ca selecția dosarelor să aibă loc în perioada 28.03 – 1.04.2022.

Desemnarea consilierului de etică se va realiza în urma unui interviu, în cadrul căruia vor fi testate abilitățile de comunicare, cunoștințele teoretice ale funcționarilor selectați și standardele de conduită. Interviul ar urma să aibă loc în data de 5 aprilie.

Citește și: Lista localităților aflate în scenariul roșu în Prahova. Rata incidenței a scăzut la 3,11 la nivelul județului

Articolul Consilier de etică,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedent„O fărâmă de căldură dacă poți oferi unui suflet înghețat, o faci fără să pregeți!” Părintele Nicolae Tănase, de la Valea Screzii, „tată” pentru încă 35 de copii orfani refugiați
Articolul următorSucces legislativ al deputatului Cristian Buican