Acasă Stiri Giurgiu Deputat PNL, Gabriela HORGA: ”Parlamentarii din țările membre ale Consiliului Europei sunt...

Deputat PNL, Gabriela HORGA: ”Parlamentarii din țările membre ale Consiliului Europei sunt solidari cu poporul ucrainean!”

76
0


Deputatul PNL de Giurgiu, Gabriela Horga, a participat , la Strasbourg, la o demonstrație prin care parlamentarii din delegațiile țărilor membre ale Consiliului Europei și-au arătat solidaritatea cu poporul ucrainean.

 

Participanții au cerut Rusiei să înceteze războiul declanșat împotriva Ucrainei și au aplaudat curajul poporului ucrainean.
Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE) s-a întrunit într-o sesiune extraordinară dedicată consecinţelor agresiunii Rusiei împotriva Ucrainei.

Gabriela Horga a participat la această reuniune în calitate de membră a Delegației Parlamentului României la APCE.
Premierul Ucrainei, Denis Șmihal, s-a adresat Adunării în această după-amiază.

În data de 25 februarie, Rusia a fost suspendată din Consiliul Europei, ca răspuns la atacul armat contra Ucrainei, declanșat în ziua de 24 februarie. Consiliul Europei a fost format după Al Doilea Război Mondial pentru a proteja drepturile omului și statul de drept şi este un organism separat de Uniunea Europeană.

Articolul precedentTârgoviștenii care locuiesc la casă pot ridica mai repede pubele pentru gunoi de la sediul Supercom SA
Articolul următorPreședintele SUA, Joe Biden, ar putea veni în Europa