Acasă Stiri Olt Fiul deputatului de Olt Gigel Știrbu, Călin, primul titlu în ITF, la...

Fiul deputatului de Olt Gigel Știrbu, Călin, primul titlu în ITF, la turneul ITF Kramfors Suedia/ FOTO

73
0

Fiul cel mic al deputatului de Olt Gigel Știrbu, Călin Știrbu, a câștigat un nou titlu la tenis de câmp, de data aceasta urcând pe podiumul Federației Internaționale de Tenis, la turneul ITF juniori Kramfors Suedia.

Este primul titlu câștigat de Călin Știrbu la un astfel de turneu, după câștigarea mai multor turnee naționale și după alte câteva succese internaționale.

„A venit și primul titlu câștigat în ITF. Victorie la turneul ITF Kramfors Suedia!”, a scris, pe pagina sa de socializare, Călin Știrbu, care le mulțumește antrenorilor Ștefan Pițian, Florin Mergea și Daniel Tudorache.

La începutul acestui an sportivul familiei Știrbu câștiga titlul de campion național la tenis de câmp, U16, atât la simplu, cât și la dublu.

Anul trecut, Călin Știrbu a câștigat turneul internațional de tenis de câmp Tennis Europe U16 Metropolitan Open Life, desfășurat la Cluj-Napoca.

Tot anul trecut,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentServiciul de Pașapoarte Teleorman lucrează la foc continuu / Program de lucru extins, până la sfârșitul lunii
Articolul următorSolicitarea prefectului de acordare a gratuității la parcare refugiaților ucraineni, respinsă din start / Proiectul de hotărâre nici nu a fost introdus pe ordinea de zi a ședinței Consiliului local Alexandria