Acasă Stiri Valcea FOTO. Accident MORTAL pe centura Călimăneștiului. Un tânăr de 21 de ani...

FOTO. Accident MORTAL pe centura Călimăneștiului. Un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața

51
0

În urmă cu puțin timp a avut loc un grav accident rutier în localitatea Călimănești, Păușa, județul Vâlcea, pe centura orașului. A avut loc o coliziune între un autocamion cisternă de transport hidrogen lichid cu un autoturism. Pompierii militari intervin cu un ASAS, Descarcerare, SMURD, CBRN de la GI Rm Vâlcea și un SAJ.
Circulația CFR călători și marfă este oprită, camionul având o parte pe calea ferată. Acesta este încărcat cu 40 de bari din 200 bari posibili. Nu sunt scurgeri, robineți sunt intacți.
Persoana din autoturism (un tânăr în vârstă de 21 de ani) a fost descarcerată fără semne vitale și leziuni incompatibilitate cu viața. A fost declarat decesul de către medicul de pe ambulanță. Tânărul este din localitatea Călimănești, județul Vâlcea, în timp ce șoferul camionului este un bărbat de 44 de ani din Râmnicu Vâlcea.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentPrefectul Haralambie Epure solicită Consiliului local Alexandria să aprobe utilizarea gratuită a locurilor de parcare din municipiu de către refugiații din Ucraina
Articolul următorPetiția împotriva regulamentelor ONSS, susținută și în Alba de cluburile de șah