Acasă Stiri Valcea Gala “Women in Economy. Beyond Borders”: Solidaritatea și umanitatea nu au granițe

Gala “Women in Economy. Beyond Borders”: Solidaritatea și umanitatea nu au granițe

40
0

Gala „Women in Economy. Beyond Borders” din acest an a trecut dincolo de granițele țării și ne-a arătat lecția solidarității, a unității și a umanității în contextul războiului din Ucraina. Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin – CONAF, împreună cu Crucea Roșie au lansat, în cadrul Galei, un apel la omenie, ajutor si implicare, oferind astfel susținere materială și suport moral refugiaților din Ucraina.

„În acest timp deosebit, ne-am descoperit umanitatea, ne-am unit eforturile și împreună reușim să dăm dovadă de umanitate și dăruință. Cred cu tărie, că cel mai mare curaj al nostru este să ajutăm, necondiționat și să ne mobilizăm în momente dificile”, a declarat președinta CONAF, Cristina Chiriac.

Aflată la a patra ediție, Gala „Women in Economy. Beyond Borders”, a reunit reprezentanți ai Administrației Prezidențiale – Consilierul Prezindețial Cosmin Marinescu, Guvernului României – consilierul Primului Ministru – George Agafiței, Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse –

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentAna-Loredana Predescu: „Am fost singurul membru al Comisiei pentru Industrii și servicii care a luat cuvântul pentru a susține eliminarea practicilor neloiale, abuzive, aplicate de marile lanțuri de magazine micilor producători”
Articolul următorGALA CONAF: Ramada Râmnicu Vâlcea, PREMIU pentru ANTREPRENORIAT