Acasă Stiri Prahova Informația că aeronavele românești prăbușite în Constanța ar fi fost doborâte de...

Informația că aeronavele românești prăbușite în Constanța ar fi fost doborâte de rachete este falsă!


După ce în spațiul public a apărut informația potrivit căreia tragediile aviatice de la începutul acestei luni, când un Mig și un elicopter s-au prăbușit, provocând moartea a opt militari români, Forțele Aeriene Române au reacționat. Acestea au catalogat informația drept una falsă!
Comunicatul Forțelor Aeriene Române:
Cu privire la informațiile vehiculate în presă, prin care se acreditează ideea că aeronavele prăbușite în cele două evenimente aviatice din data de 02.03.2022 „ar fi fost doborâte de o baterie de rachete sol-aer S-300”, facem următoarele precizări:

Citește și Cei opt militari morți în tragediile aviatice de la Constanța au fost decorați post-mortem

Afirmația este în totalitate #FALSĂ. – „Informația” la care se face referire nu reprezintă altceva decât o dezinformare provenită din mass-media online rusă și nu are nicio legătură cu fapte sau evenimente reale.

Ministerul Apărării Naţionale a comunicat cu maximă transparență informațiile referitoare la cele două accidente.  » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentAccident rutier în Curtișoara. O dubă cu mai multe persoane s-a RĂSTURNAT chiar în fața primăriei/ FOTO
Articolul următorAdrian Bărbulete a revenit, de azi, la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Olt