Acasă Stiri Olt ITM Olt, ample acțiuni de verificare a angajatorilor pe linia sănătății în...

ITM Olt, ample acțiuni de verificare a angajatorilor pe linia sănătății în muncă

64
0

Inspectorii de muncă din cadrul ITM Olt desfășoară, până la sfârșitul lunii septembrie, o acțiune de verificare a modului de identificare a riscurilor care provoacă afecțiuni musculo-scheletice (AMS), precum și a măsurilor luate de angajatori în vederea prevenirii acestora.

Acțiunea se subscrie campaniei Agenției Europene pentru Securitate și Sănătate în Muncă: ”Locurile de muncă sănătoase îţi fac sarcina mai uşoară” 2020 – 2022.

„Milioane de lucrători din întreaga Europă suferă de AMS. În pofida eforturilor semnificative depuse pentru prevenirea acestora, AMS de origine profesională rămân cea mai frecventă problemă de sănătate legată de locul de muncă din Europa. Buna gestionare a riscurilor asociate securității și sănătății la locul de muncă este în beneficiul tuturor: lucrători, întreprinderi și societate”, declară șeful ITM Olt, Cristian Ungureanu (foto).

Obiectivele acţiunii sunt conștientizarea angajatorilor și a lucrătorilor cu privire la necesitatea implementării măsurilor de securitate și sănătate în muncă,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentNoi imagini de la accidentul din Curtișoara. Trei persoane, transportate la spital
Articolul următorColiziune între două autoturisme pe varianta ocolitoare a Caracalului. O femeie a ajuns la spital/ FOTO