Acasă Stiri Olt Lucrări în reţelele electrice din Olt până pe 20 martie. Se oprește...

Lucrări în reţelele electrice din Olt până pe 20 martie. Se oprește alimentarea în Slatina, Balș, Drăgănești, Scornicești, Corabia, Rusănești, Grojdibodu, Ianca, Gura Padinii, Gârcov și Vișina

17
0

Distribuţie Oltenia execută, în perioada 14 – 20 martie 2022, noi lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, în Slatina a fost întreruptă alimentarea cu energie luni, dar curentul va fi întrerupt și mâine, în anumite intervale ale zilei, pe străzile Elena Doamna, Dorobanți și Cuza Vodă, Profesor Alexe Marin, Artileriei și Drăgănești, precum și în data de 17 martie, pe strada Tunari.

Vizate sunt mai multe zone și din Balș, Rusănești, Drăgănești-Olt, Grojdibodu, Ianca, Potelu, Gura Padinii, Gârcov, Scornicești, Corabia și Vișina.

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice la consumatorii casnici şi agenţii economici, astfel:

Data
Interval orar

întrerupere
Localitatea
Zona de întrerupere

14.03

 

 

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentFemeia însărcinată, scoasă pe targă din maternitatea Mariupol bombardată de ruși, a murit
Articolul următorPolițiștii rutieri din Olt au făcut prăpăd pe șosele: Peste 1000 de amenzi și 148 de permise reținute