Acasă Stiri Ilfov MAE prelungește programul cu publicul, pentru eliberarea paşapoartelor. Se va lucra şi...

MAE prelungește programul cu publicul, pentru eliberarea paşapoartelor. Se va lucra şi în weekend

Programul de lucru al ghişeelor de la paşapoarte va fi prelungit de luni până vineri, între orele 08.00 – 20.00, iar lucrul cu publicul se va desfăşura şi în weekend, pentru evitarea supraaglomerării, informează Ministerul Afacerilor Interne.

Potrivit sursei citate, măsura a fost dispusă de ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, urmând a fi suplimentate, până la capacitatea maximă, staţiile de preluare a cererilor la nivelul structurilor teritoriale de paşapoarte.

”În continuarea dispozițiilor date de către ministrul Afacerilor Interne, Lucian Nicolae BODE, pentru gestionarea optimă a numărului mare de solicitări pentru documente de călătorie, la nivelul Direcției Generale de Pașapoarte și a Instituțiilor Prefectului s-au implementat mai multe măsuri organizatorice„, se arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor interne.

Astfel, s-a prelungit programul de lucru cu publicul, în intervalul orar 08.00-20.00 de luni până vineri, și s-a decis desfășurarea activității de lucru cu publicul și în weekend,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentRăzboiul din Ucraina afectează și producția uzinei Dacia din România
Articolul următorBobby Păunescu: ”În România, ne luptăm cu dușmanul din interior. Adică, cei care fac afaceri cu preferații lui Putin”