Acasă Stiri Mehedinti Ministrul Agriculturii a anunțat că România poate deveni exportatorul numărul 1 din...

Ministrul Agriculturii a anunțat că România poate deveni exportatorul numărul 1 din Europa la ulei de floarea soarelui

54
0

Adrian Chesnoiu, ministrul Agriculturii,  a declarat că România nu ar trebui să se teamă de o eventuală criză alimentară. Intervenția acestuia vine după ce românii au început să golească rafturile din magazine de teama scumpirilor, dar și din cauza evenimentelor incerte.

„Din punctul meu de vedere nu e motiv de îngrijorare. La Ministerul Agriculturii avem analiza zilnică a stocurilor și a felului în care se realizează aprovizionarea cu alimente. Nu există motive de îngrijorare”, a declarat Adrian Chesnoiu.
Acesta a declarat că este necesar să fie analizată situația țărilor care exportă cele mai multe cereale, dar și a celor care au oprit exporturile, pentru că aceste cauze sunt diverse:

„Producem mai multe decât consumăm în țară și trebuie să analizăm aceste lucruri într-o conjunctură mai amplă. Țările care au interzis exportul, nu l-au interzis de tot (…) Ungaria, față de România, nu-și produce necesarul de cereale.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentCSM Bucureşti a învins SCM Râmnicu Vâlcea. Rapid Bucureşti se află în fruntea clasamentuli Ligii Naţionale
Articolul următorTot mai mulți români apelează la credite online până la următorul salariu. Află de ce și ce se întâmplă pe piața creditelor online