Acasă Stiri Ilfov Nu faceți cozi la ulei! România are suficiente stocuri de alimente și produse...

Nu faceți cozi la ulei! România are suficiente stocuri de alimente și produse neperisabile  

52
0

Isteria de la benzinării s-a mutat în magazinele alimentare! Cozile imense pentru combustibil din zilele trecute, sunt urmate acum, de o adevărată „invazie” în marketuri. De teamă că nu vor avea ce mânca, românii cumpără cantități enorme de ulei și produse alimentare neperisabile.

 

Directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC), Paul Anghel, ne recomandă însă, să ne rezumăm doar la strictul necesar și să nu golim rafturile magazinelor pentru că nu vom rămâne fără ulei de gătit.

În condițiile în care românii au luat cu asalt magazinele alimentare, cumpărând cantități de ulei în exces, directorul ANPC face următoarele precizări: „Asistăm în aceste zile la acțiuni sau atitudini menite să iasă din sfera umanului și aici mă refer la umplerea cărucioarelor cu ulei sau alt produs sau la comenzi fie și online de 1.000 de litri, făcând astfel imposibilă achiziționarea unei unități de către omul de lângă noi.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentTraficul a fost reluat pe DN 7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea
Articolul următorSituația centralizată a lucrărilor derulate de APAVIL SA în municipiul Râmnicu Vâlcea, în perioada 05-11 martie 2022