Acasă Stiri Ilfov  O comunitate cu suflet mare, unită în vremuri grele. La Periş, în...

 O comunitate cu suflet mare, unită în vremuri grele. La Periş, în sala de sport au fost găzduiţi zeci de studenţi indieni

96
0

Lacrimi și mulțumiri de la părinții tinerilor primiți de români

Mobilizare generală și pentru administrația locală din Periș, care a trebuit să organizeze, într-un timp foarte scurt, spații dotate cu tot confortul necesar pentru a primi refugiați sosiți din Ucraina, cât mai rapid și în condiții cât mai bune.

Articol apărut în Jurnalul de Ilfov nr. 590, ediția print

Pentru majoritatea per­soanelor care au fost nevoite să fugă din Ucraina, ca să își salveze viața, nevoile sunt speciale, având în vedere, nu doar că mulți au plecat fără haine, bani sau chiar acte, dar majoritatea sunt traumatizați de ce au văzut și experiențele prin care au trecut.

Autoritatea locală din Periș s-a străduit să se asigure că le pot fi îndeplinite refugiaților toate nevoile, de la cazare în spații cât mai confortabile, hrană, asistență medicală, la îmbrăcăminte și produse de igienă personală.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentDispărut de la domiciliu. L-ați văzut?
Articolul următorPrimarul Mircea Minea: ”Uniți pentru Ucraina!”. Hotelul Stadionului ”Concordia”, gazdă pentru zeci de refugiați azeri