Acasă Stiri Giurgiu Președintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, un mare susținător al învățământului dual și...

Președintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, un mare susținător al învățământului dual și profesional

53
0

Cu ocazia conferinței desfășurată în cursul zilei de 11 martie s-a dat startul promovării la un nivel ridicat al învățământului dual și profesional prin prezentări și întâlniri între reprezentanții CJ Giurgiu și ai liceelor care oferă aceste oportunități educaționale, cu elevii de clasa a VIII- a care sunt direct interesați de această alternativă viabilă de instruire.
Președintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu a fost prezent la întâlnirile de promovare a învățământului profesional și dual de la Școala Specială nr. 1 și la Școala Gimnazială nr. 10 din municipiul Giurgiu.
Iată ce spunea acesta: „Dincolo de argumente, teoretice și practice, am destăinuit copiilor și părinților prezenți că n-aș refuza, în altă conjunctură, ocupația de mecanic pe autostivuitor!
Meseriile bine alese aduc satisfacții materiale și profesionale surprinzător de mari!
Am discutat adeseori despre avantajele extraordinare ale învățământului dual, punctând cu realism și problemele stringente.
Ani la rând s-a vorbit despre ruptura existentă între pregătirea tehnică livrată de sistemul de educație și așteptările mediului economic în privința forței de muncă,

Articolul precedentBancul zilei
Articolul următorAșteptarea a luat sfârșit! Mâine încep înscrierile la cursurile GRATUITE de canto organizate de Primăria Florești Stoenești