Acasă Stiri Dolj Președintele SUA, Joe Biden, ar putea veni în Europa

Președintele SUA, Joe Biden, ar putea veni în Europa

90
0

Casa Albă ia în considerare posibilitatea ca președintele Joe Biden să vină în Europa în următoarele săptămâni, potrivit NBC, care citează trei oficiali americani și două persoane informate despre discuțiile în acest sens.

Detaliile acestui turneu, care s-ar concentra pe războiul din Ucraina și ar avea ca scop reasigurarea aliaților Americii din regiune, nu au fost încă finalizate, au precizat sursele NBC.

Bruxellesul, luat în considerare ca posibilă destinație

Bruxellesul, unde este sediul NATO și al Uniunii Europene, este luat în considerare ca posibilă destinație, a declarat un oficial american.

Vicepreședintele SUA, Kamala Harris, a fost săptămâna trecută în Polonia și România, iar o parte din personalul diplomatic care a lucrat la acest mini-turneu al Kamalei Harris a rămas în Europa pentru a ajuta la planificarea unei posibile vizite prezidențiale în regiune, au declarat pentru NBC  trei oficiali ai administrației americane.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentDeputat PNL, Gabriela HORGA: ”Parlamentarii din țările membre ale Consiliului Europei sunt solidari cu poporul ucrainean!”
Articolul următorSenatorul Iordache: Plătim facturi umflate la energie, suntem la mâna unor interese externe!