Acasă Stiri Olt Preţurile la energie şi gaze, PLAFONATE timp de un an, începând cu...

Preţurile la energie şi gaze, PLAFONATE timp de un an, începând cu 1 aprilie 2022. Declarația premierului Ciucă

51
0

Premierul Nicolae Ciucă a prezentat măsurile luate de Guvernul României privind măsurile de contracarare a efectelor generate de creșterea prețurilor.

Nicolae Ciucă a prezentat soluțiile pe care România le va adopta în vederea plafonării preţurilor la energie şi gaze începând cu data de 1 aprilie.

„România va cere realocarea fondurilor rămase necheltuite din programele europene anterioare destinate economiei românești pentru a putea interveni în mediul de afaceri al întreprinderilor românești. Acest pachet trebuie să facă față provocărilor ridicate pe piața europeană și să garanteze continuitate, stabilitate și predictibilitate atât mediului de afaceri, cât și populației.

La nivel național, Guvernul va adopta în această săptămână pachetul de măsuri care să reducă presiunea generată de facturile la energie și gaze naturale. Vom interveni în sprijinul economiei românești printr-un set de soluții care includ platfonări și compensări ale prețurilor la energie și gaze naturale, pentru un an de zile,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentCum ”liniștește” populația șeful DSU, Raed Arafat: ”Trebuie să avem în casă provizii pentru dezastre naturale”
Articolul următorFemeie de 32 de ani, din Olt, DISPĂRUTĂ. Polițiștii au început căutările și cer ajutorul populației/ FOTO