Acasă Stiri Prahova Producătorii din comuna Râfov își pot certifica produsele și serviciile autentice

Producătorii din comuna Râfov își pot certifica produsele și serviciile autentice

52
0

Este vorba despre produse și servicii, atestate la nivel național și european. Totul prin intermediul CPAC, catalogul produselor și activităților certificate, aplicație unică în România, disponibilă pe telefonia mobilă.

Aplicația include modulul privind produsele atestate la nivel național (produse tradiționale montane, cu rețete consacrate), la nivel european (produse  cu denumire de origine protejată sau cu indicație geografică protejată) și modulul privind pensiunile agroturistice (pensiuni turistice, pensiuni agroturistice, puncte de informare turistică, centre de recreere).

Prin intermediul aplicației CPAC, utilizatorii pot verifica autenticitatea produselor și consulta detaliile referitoare la producători și rețetele utilizate, cu ajutorul funcție de scanare a codurilor QR.

Aplicația facilitează producătorilor locali posibilitatea de extindere a afacerilor proprii, prin lărgirea segmentului de piață, produsele putând fi accesibile și consumatorilor din alte zone.

În CPAC sunt înscriși acum 958 de producători și 2883 de produse certificate.

Articolul Producătorii din comuna Râfov își pot certifica produsele și serviciile autentice apare prima dată în Observatorul Prahovean.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentIncendiu la Corlătești. O casă a luat foc
Articolul următorFiul deputatului de Olt Gigel Știrbu, Călin, primul titlu în ITF, la turneul ITF Kramfors Suedia/ FOTO