Acasă Stiri Gorj Senatorul Iordache: Plătim facturi umflate la energie, suntem la mâna unor interese...

Senatorul Iordache: Plătim facturi umflate la energie, suntem la mâna unor interese externe!

35
0

Senatorul de Gorj, Ion Iordache, a luat poziție în problema prețurilor umflate la energie, considerând că trebuie puse interesele românilor pe primul loc. 

„Plătim facturi umflate la energie, suntem la mâna unor interese externe și am ajuns la capătul răbdării! Am spus asta răspicat astăzi în ședința comisiilor reunite din Senat în sprijinul legii care propune ca investițiile în capacități energetice abandonate din cauza litigiilor pe teme de mediu să fie scoase din zona ariilor protejate. Le-am argumentat colegilor senatori și reprezentanților ministerelor și ONG-urilor cât de important este să producem cât mai multă energie și să putem influența prețurile în favoarea românilor”, a declarat Iordache.

Acesta susține că sunt două hidrocentrale pe Jiu, finalizate în proporție de 98% dar blocate de organizațiile de mediu din cauza legislației actuale.

„Cred că, mai ales în contextul actual, trebuie să fim atenți la interesele țărilor care finanțează ONG-uri și care și-au exploatat toate resursele,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentUn robot va decide dacă asocierea unor covinte cu guvernul sau președintele este sau nu fake-news!
Articolul următorVIDEO: Sănătatea torţionară şi covidul ipohondru