Acasă Stiri Gorj Unde va puteți autorecenza asistat

Unde va puteți autorecenza asistat

44
0

De astăzi a debutat etapa națională de autorecenzare din cadrul Recensământului populației și locuințelor din România. Târgujienii care doresc să fie sprijiniți de un recenzor sau nu dispun de mijloace tehnice pentru a-și înregistra informațiile personale în platforma națională de recensământ, sunt așteptați în perioada 14 martie – 15 mai 2022, în punctele de lucru stabilite de autoritățile locale.

Unul dintre aceste puncte de lucru este la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, în clădirea personalului administrativ, situată pe strada Progresului (Spitalul 700), nr. 18.

Autorecenzarea asistată la SJU Târgu-Jiu se poate face în fiecare zi, de luni până duminică, între orele 08:00 – 16:00. Și bolnavii internați în secțiile Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu și angajații unității medicale se vor putea adresa recenzorului desemnat.

Autorecenzarea asistată reprezintă acţiunea prin care înregistrarea informaţiilor personale în programul național de recensământ este efectuată de către persoana însăși,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentRecensământ 2022. Luni începe perioada de autorecenzare a populaţie
Articolul următorSJU: Medicul Stăniloiu nu recunoaște comportamentul „neprofesionist”! Nu neagă că ar fi ridicat tonul