Acasă Stiri Valcea VÂLCEA. Benzinăriile, la control! S-a lăsat cu sancțiuni

VÂLCEA. Benzinăriile, la control! S-a lăsat cu sancțiuni

32
0

Având în vedere situațiile înregistrate în seara zilei de miercuri 09.martie ac., în foarte multe stații de alimentare cu carburanți, precum și imaginile propagate în spațiul public cu persoane care alimentau în recipiente neomologate (bidoane/butoaie din plastic, damigene, pubele, saci din plastic etc.), Inspectoratul General, prin unitățile subordonate, desfășoară, activități de verificare și control la nivelul tuturor operatorilor cu acest obiect de activitate.

În județul Vâlcea, angajații din cadrul Inspecției de Prevenire din cadrul ISU „General Magheru” au verificat 22 de stații de distribuție, din cele 61 existente pe teritoriul județului. Astfel, s-au constatat 52 de deficiențe, din care 4 au fost remediate pe loc. Pentru celelalte abateri, s-au aplicat 37 de avertismente, și 15 amenzi, cuantumul acestora fiind de 20.500 lei. Controalele vor continua și în zilele următoare, în sprijinul inspectorilor fiind angrenați și polițiști din cadrul IPJ.
Scopul acestor verificări este de prevenire a evenimentelor care pot fi generate prin manipularea sau depozitarea combustibilului în recipiente neconforme care pot crea o stare de pericol,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentNoi locuri de parcare amenajate în cartierul Ostroveni
Articolul următorFOTO. Accident pe DN7, la Călimănești. Patru persoane sunt rănite