Acasă Stiri Olt Webinar pentru studenți, organizat de ASF și susținut de antreprenorul Radu Georgescu

Webinar pentru studenți, organizat de ASF și susținut de antreprenorul Radu Georgescu

38
0

Autoritatea de Supraveghere Financiară va organiza, pe data de 21 martie de la ora 19.00, în parteneriat cu Radu Georgescu, Chairman of the Board SeedBlink, și unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori IT din România, webinarul dedicat studenților ”Învață de la un antreprenor de succes!”

Evenimentul va fi unul interactiv, iar studenții vor afla, printre altele, care este drumul de la o idee la o afacere de succes, care sunt abilitățile unui antreprenor pur-sânge, dar și cum pot fi depășite momentele delicate din viața unui business.

Participarea este gratuită, iar înscrierea se face prin completarea unui formular care poate fi accesat AICI. Webinarul va putea fi urmărit live pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube ale A.S.F.

Webinarul va avea loc în cadrul acțiunilor organizate de A.S.F. cu ocazia Global Money Week (GMW), o serie de evenimente internaţionale în cadrul cărora comunităţi întregi îşi unesc eforturile pentru a stimula o mai bună cunoaştere a mediului financiar,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentProiectul privind prelungirea contractului dintre Primăria Ploiești și Veolia va fi amânat. Documentul are aviz negativ de la Direcția Economică (surse) [UPDATE]
Articolul următorAccident rutier ciudat în Gura Vadului. Un pieton a fost rănit