Acasă Stiri Prahova 11 percheziții domiciliare, în Prahova, la locuințele unor persoane bănuite de trafic...

11 percheziții domiciliare, în Prahova, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri

40
0

Marți, 15 martie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești au efectuat 11 percheziții domiciliare, în județul Prahova, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc. 70 de persoane vor fi conduse la sediul unității, în vederea audierii.

Începând cu luna iulie 2021, polițiștii au documentat activitatea unei grupări infracționale specializate în traficul de droguri de risc şi mare risc, în județul Prahova.

Din cercetări a reieșit că persoanele în cauză ar fi comercializat cannabis și comprimate de ecstasy către consumatori din județul Prahova.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 250 de grame de cannabis, 2 cântare electronice, 7 telefoane mobile, 6.100 de lei, 160 de euro, precum și bunuri folosite la ambalarea, porționarea și consumarea drogurilor.

Persoanele vizate vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentINS: Câştigul salarial mediu net a scăzut în ianuarie cu 4,7%, la 3.698 lei, faţă de decembrie 2021
Articolul următorGazul rusesc a fost oprit prin conducta Yamal. Rușii au reluat însă furnizarea către Europa printr-o altă conductă care trece prin Polonia și Germania