Acasă Stiri Dolj Animalele de companie din Craiova au propriul supermarket! Maxi Pet deschide primul...

Animalele de companie din Craiova au propriul supermarket! Maxi Pet deschide primul magazin în Electroputere Parc

33
0

Animalele de companie din Craiova au propriul supermarket! Maxi Pet deschide primul magazin în Electroputere Parc. Deschis 7 zile din 7. Animăluțele de companie sunt binevenite în magazin. Parcare gratuită. Sfaturi de nutriție gratuite.

Maxi Pet, magazinul animăluțelor de companie, își deschide porțile în Craiova, în incinta Electroputere Parc (Aripa de Vest), în data de 19 martie 2022.

500 m2 de bunătăți și surprize pentru animăluțele de companie, o echipă formată din iubitori de animale gata să ajute cu sfaturi, idei și informații utile și peste 15000 produse la îndemâna proprietarilor de animăluțe de companie.

Animăluțele de companie sunt membri de familie „cu acte în regulă”. Ne oferă dragoste necondiționată, angajament și loialitate, motiv pentru care, merită tot ceea ce este mai bun – atât în ceea ce privește atenția, cât și grija pe care le-o purtăm.

Ne diferențiem prin aceea că tratăm animăluțele de companie ca fiind parte din familie,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentCampanie de colectare gratuită a deșeurilor electrice și voluminoase, la Buzău. Cetățenii pot face programări prin telefon, din 21 martie până pe 23 aprilie
Articolul următorPeste 1 milion de lei vor ajunge la Spitalul Filantropia pentru dotarea secției de terapie intensivă neonatală