Acasă Stiri Olt CAO pregătește șantierul pentru construirea primei stații de tratare a apei în...

CAO pregătește șantierul pentru construirea primei stații de tratare a apei în Slatina, cu finanțare europeană

38
0

Compania de Apă Olt (CAO) SA pregătește șantierul pentru construirea primei stații de tratare a apei în Slatina. Atenție, lucrările pot genera fluctuații de presiune și modificări ale turbidității apei.

În perioada 16-19 martie 2022, se vor efectua lucrări premergătoare construirii primei stații de tratare a apei din municipiul Slatina, investiție care face parte din cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”, se arată într-un comunicat al CAO.

Respectivele lucrări constau în devierea unor conducte cu diametru mare care sunt amplasate pe terenul unde se va construi stația de tratare apă.

„În cazul în care durata execuției acestor lucrări complexe se va prelungi și volumele de apă din rezervorul și Castelul de Apă de pe Dealul Grădiște nu vor fi suficiente pentru alimentarea cu apă a orașului de jos, alimentarea cu apă se va face din rețeaua de distribuție apă din partea de sus a orașului.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentHoroscop 15 martie 2022. Zodia cu șanse mari de căsătorie și cea pentru care se anunță câștiguri în bani
Articolul următorChipsuri cu aromă de paprika, retrase de la comercializare