Acasă Stiri Giurgiu Cristina Elena DINU: „PSD face tot ce este posibil pentru a-şi onora...

Cristina Elena DINU: „PSD face tot ce este posibil pentru a-şi onora mandatul cu care a intrat la guvernare!”

38
0

PSD face tot ce este posibil pentru a-şi #onora mandatul cu care a intrat la guvernare! Am iniţiat, am susţinut şi promovăm în continuare #măsuri pentru binele oamenilor şi al economiei româneşti!

Patru exemple semnificative, de azi:

– Proiectul PSD privind #hidrocentralele abandonate a fost adoptat de Senat şi urmează rapid dezbaterea şi votul final în Camera Deputaţilor. Astfel, va fi asigurat cadrul legislativ pentru #finalizarea unor investiții în hidrocentrale – multe, aproape gata – cu beneficiul uriaș al aportului de zeci de mii de megawați, lunar, în sistemul #energetic, energie verde și foarte important, #ieftină.

– Camera Deputaților a adoptat legea privind obligativitatea criteriului #verde la licitații. Actul normativ susține #capitalul românesc și comunitățile, după model european, fimele româneşti primind, astfel, șanse în plus să participe cu succes la licitațiile publice.

Articolul precedentPrecizări ale CJ Giurgiu cu privire la articolul „Giurgiuvenii se întreabă: Risipă cu banii din PNRR?! 80 de miliarde de lei vechi, pentru un (mic) monument de la Călugăreni”.
Articolul următorPSD Gorj: Microhidrocentralele de pe Jiu vor acoperi necesarul de energie pentru 300 de mii de locuințe