Acasă Stiri Prahova Debutul Lunii Plantării Arborilor este marcat de Romsilva prin acțiuni de împădurire

Debutul Lunii Plantării Arborilor este marcat de Romsilva prin acțiuni de împădurire

49
0

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva marchează marți, 15 martie, debutul Lunii Plantării Arborilor prin acțiuni de împădurire la nivelul direcțiilor silvice.

În cadrul Lunii Plantării Arborilor, ce are loc anual între 15 martie și 15 aprilie, sunt organizate lucrări de împădurire, acțiuni de popularizare și educare în domeniul silvic, iar Regia Națională a Pădurilor – Romsilva pune la dispoziția celor interesați puieții forestieri necesari acțiunilor de împădurire sau asigură sprijinul logistic pentru acțiunile voluntarilor implicați în astfel de lucrări.

Luna Plantării Arborilor este organizată în fiecare an, în conformitate cu prevederile Codului Silvic, și se suprapune parțial cu campania de împăduriri de primăvară.

Pe fondul condițiilor meteorologice favorabile, campania de împăduriri de primăvară a debutat la nivelul mai multor direcții silvice din cadrul Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva încă din luna februarie și va continua și după 15 aprilie, data oficială pentru încheierea Lunii Plantării Arborilor,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentLegea care elimină practicile neloiale în favoarea fermierilor români, votată în Parlament. Florin Barbu: Facem ceea ce am promis
Articolul următorSpitalul Slatina ANGAJEAZĂ iarăși. Nu se cer studii superioare. Până când pot fi depuse dosarele