Acasă Stiri Prahova DGASPC angajează asistenți personali profesioniști. Salariul brut poate ajunge la 2896 de...

DGASPC angajează asistenți personali profesioniști. Salariul brut poate ajunge la 2896 de lei

33
0

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova continuă campania de identificare și recrutare de asistenți personali profesioniști în scopul ocupării posturilor libere disponibile la nivelul structurii de personal. Salariul brut maxim poate ajunge la 2896 de lei, iar suplimentar un asistent personal profesional poate beneficia și de alte sporuri, dar și de transport gratuit.

Potrivit DGASP Prahova, asistentul personal profesionist este persoana fizică atestată, care asigură prin activitatea pe care o desfășoară la domiciliul său, îngrijirea și protecția adultului cu handicap grav sau accentuat pe baza nevoilor individuale ale acestuia.

Citește și: Program prelungit la pașapoarte în Prahova

În structura de personal a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova sunt disponibile 50 de posturi libere de asistent personal profesionist.

Scopul principal al postului de asistent personal profesionist constă în acordarea de asistență și îngrijire adultului cu handicap grav și accentuat,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentSenatorul PSD Dănuț Cristescu, printre inițiatorii propunerii legislative pentru completarea legii privind autorizarea lucrărilor de construcții
Articolul următorA murit Constantin Vişan. Drum lin „comandante”…