Acasă Stiri Olt Discuții în coaliția aflată la guvernare: TVA zero la alimente şi reducerea...

Discuții în coaliția aflată la guvernare: TVA zero la alimente şi reducerea accizei la carburanţi

36
0

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, a spus că Executivul va aproba miercuri ordonanţa de urgenţă privind măsurile care vor fi luate pe piaţa energiei de la 1 aprilie.

Coaliţia aflată la guvernare analizează măsuri care să ajute consumatorii, precum reducerea accizei la carburanţi şi TVA zero la alimente, dar trebuie avut în vedere impactul bugetar şi modul în care acest lucru ar putea afecta investiţiile, a afirmat, marţi, ministrul Economiei, Florin Spătaru.

El a participat la ceremonia de semnare a acordului de joint-venture între Uzina Mecanică Bucureşti (UMB) şi General Dynamics European Land Systems România (GDELS), alături de premierul Nicolae Ciucă.

La final, Spătaru a fost întrebat de jurnalişti dacă Guvernul are de gând să reducă acciza la carburanţi, pentru ca preţul final la pompă să scadă.

„Este o discuţie pe care o avem în Guvern, nu vă pot da în acest moment un răspuns.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentUn fotbalist al Petrolului va fi operat pe inimă. Doi parteneri ai clubului, Medical Park și tratamente-turcia.ro, suportă toate costurile
Articolul următorJandarmul prahovean Mădălin Tănase, locul II la competiția națională de Hand to Hand Fighting din cadrul Cupei Military Fighter