Acasă Stiri Olt DRAMĂ la TMK-Artrom: Angajații nu își primesc salariile din cauza restricțiilor aplicate...

DRAMĂ la TMK-Artrom: Angajații nu își primesc salariile din cauza restricțiilor aplicate Rusiei de UE. Conturile firmei, BLOCATE

68
0

Sancțiunile impuse de Occident pentru companiile cu acționariat rusesc încep să fie simțite și în România. TMK-Artrom, unul dintre cei mai mari producători industriali de țevi din România și din Europa și printre principalii angajatori din Slatina, resimte deja efectele marginalizării Rusiei la nivel internațional. Reprezentanții CNS Cartel Alfa anunță că TMK-Artrom are conturile blocate și există posibilitatea ca angajații să nu își primească salariile care urmau să fie virate încă de ieri.

Președintele Sindicatului Olmet din cadrul TMK-Artrom SA Slatina, Cornel Ştefănescu, a declarat pentru wall-street.ro că angajații de la uzina din Slatina ar trebui să primească pe data de 15 ale lunii salariile, însă conturile companiei au fost blocate.

„Deocamdată nu știm când vor fi plătite salariile și care va fi situația. Acum noi avem conturile blocate, în cele trei bănci, Raiffeisen, UniCredit și BCR. Au fost blocate de băncile mamă, pe motivul sancțiunilor venite din partea Uniunii Europene,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentMariana Vechiu, dansatoarea de belly dance de la Românii au Talent: “Faceți diferența dintre o prestație artistică și una simplă, de duzină”
Articolul următorPrimarul Gabriel Pleșa laudă mobilizarea albaiulienilor pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina: „Încă din a doua zi a conflictului, a luat naștere un grup de sprijin”