Acasă Stiri Prahova Explozii la marginea orașului Iași: Polițiștii locali au detonat toate petardele confiscate...

Explozii la marginea orașului Iași: Polițiștii locali au detonat toate petardele confiscate de sărbători

Polițiștii ieșeni au provocat panică după ce au detonat petardele confiscate de sărbători.

Potrivit antena3.ro, zgomotele asemănătoare cu ale unor bombe s-au auzit până în centrul orașului iar oamenii s-au speriat.

Când și-au dat seama ce au făcut, polițiștii au transmis un comunicat de presă în care au explicat ce s-a întâmplat.

„Referitor la zgomotele ce se aud din zona C. A. Rosetti, din mun. Iași, facem precizarea că polițiștii din cadrul Serviciului Criminalistic al IPJ Iași desfășoară activități specifice, în cadrul unor expertize privind starea de funcționare a unor materiale pirotehnice care au fost confiscate, în urma acțiunilor derulate în perioada sărbătorilor de iarnă“, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași, potrivit bzi.ro.

Articolul Explozii la marginea orașului Iași: Polițiștii locali au detonat toate petardele confiscate de sărbători apare prima dată în Observatorul Prahovean.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentPescarii comerciali au obligația să solicite la APM Teleorman eliberarea autorizației de recoltare/capturare
Articolul următorZece localități din Teleorman, fără niciun caz de COVID-19 în ultimele două săptămâni / Scrioaștea, Putineiu și Troianul, incidență de peste 7 cazuri la mia de locuitori