Acasă Stiri Dolj Gazeta de Sud împlineşte 27 de ani

Gazeta de Sud împlineşte 27 de ani

45
0

Gazeta de Sud împlineşte astăzi 27 de ani de existenţă. În aproape trei decenii de jurnalism de calitate am crezut că le-am văzut şi trăit pe toate. Dar viaţa a ţinut să ne contrazică.

Sărbătorim o vârstă importantă pentru orice instituţie media şi am trecut prin probleme nenumărate, mai ales financiare. Pentru că de ani buni este din ce în ce mai greu să fii jurnalist onest, să-ţi respecţi cititorii, să-ţi păstrezi independenţa financiară şi, implicit, independenţa editorială. Ne-am străduit şi am reuşit, dovadă că suntem aici. Iar cititorii noştri sunt din ce în ce mai mulţi.

Acum doi ani ne-a cotropit COVID-19 şi am crezut că nu mai avem scăpare. Vă mai amintiţi imaginile cu străzile pustii pe tot globul, când lumea stătea ferecată în casă pentru a nu se infecta cu virusul ucigaş? Când economia era la pământ, cu fabrici şi magazine închise pe tot globul?

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentDoljean extrădat în Franţa pentru furturi de peste 100.000 de euro
Articolul următorMedicul Stăniloiu neagă comportamentul neprofesionist! Doctorul recunoaște că a ridicat tonul la mama micului pacient al SJU