Acasă Stiri Prahova Jandarmul prahovean Mădălin Tănase, locul II la competiția națională de Hand to...

Jandarmul prahovean Mădălin Tănase, locul II la competiția națională de Hand to Hand Fighting din cadrul Cupei Military Fighter

31
0

Mădălin Tănase, plutonier adjutant șef în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, a obținut medalia de argint la competiția națională de Hand to Hand Fighting din cadrul Cupei Military Fighter, ce s-a desfășurat în perioada 13 -14 martie la Alba Iulia.

Hand to Hand Fighting este un sport nou cu specific militar de luptă corp la corp, ce îmbină deopotrivă tehnici militare, procedee de autoapărare și de intervenție.

Citește și: Peste 1 300 de locuri disponibile la Școala de Poliție Câmpina. Te poți înscrie până vineri

„În cadrul aceleiași competiții au urcat pe podium alți 13 sportivi ai ,,C.S. Ambiția Mădălin”, club sportiv al cărui fondator este Tănase Mădălin, coleg cu noi de peste 20 de ani, care pe lângă îndeplinirea misiunilor zilnice și-a dedicat timpul liber pentru promovarea educației și diminuarea ratei abandonului școlar, implicându-se activ în sprijinirea și îndrumarea acestora spre o formarea și dezvoltare armonioasă a minții și corpului”,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentPeste 1 300 de locuri disponibile la Școala de Poliție Câmpina. Te poți înscrie până vineri
Articolul următorComunicat de presă / Eugen Pîrvulescu, președinte PNL Teleorman: “Adelina Sfăt a preluat funcția de administrator public al municipiului Roșiorii de Vede «pe persoană fizică»”