Acasă Stiri Prahova Mariana Vechiu, dansatoarea de belly dance de la Românii au Talent: “Faceți...

Mariana Vechiu, dansatoarea de belly dance de la Românii au Talent: “Faceți diferența dintre o prestație artistică și una simplă, de duzină”

31
0

Mariana Vechiu are 31 de ani, este din Ploiești, iar marea ei pasiune este belly dance-ul. A descoperit ritmurile orientale în jurul vârstei de 4 ani. Dragostea pentru belly dance a adus-o pe Mariana Vechiu, în 2016, pe scena de la “Românii au talent”.

Apariția i-a fost rampă de lansare și astfel a început să primească tot mai multe solicitări pentru evenimente. Săptămâna trecută, în sezonul cu numărul 12, Mariana a reapărut la emisiunea care a consacrat-o. Aceasta a prezentat cu un număr inedit de belly dance.

Mariana, prezintă-te în câteva cuvinte.

“Bună ziua. Mă numesc Mariana Vechiu, am 31 de ani și sunt din Ploiești. Dansul este cea mai mare pasiune, încă de la începutul existenței mele. Practic respir muzică și dans prin fiecare celulă a corpului meu.”

La ce vârstă ai descoperit lumea dansului și ce înseamnă aceasta pentru tine?

“Am descoperit dansul în jurul vârstei de 4 ani,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentEscrocherie cu locuri de muncă bine plătite pe whatsapp. Ce se întâmplă dacă dai curs mesajelor
Articolul următorDRAMĂ la TMK-Artrom: Angajații nu își primesc salariile din cauza restricțiilor aplicate Rusiei de UE. Conturile firmei, BLOCATE