Acasă Stiri Gorj Medicul Stăniloiu neagă comportamentul neprofesionist! Doctorul recunoaște că a ridicat tonul la...

Medicul Stăniloiu neagă comportamentul neprofesionist! Doctorul recunoaște că a ridicat tonul la mama micului pacient al SJU

27
0

Biroul de Presă al SJU Târgu-Jiu a transmis luni, urmare a materialului de presă publicat de Gorjeanul, vizavi de acuzațiile mamei unui pacient ajuns la doctorul Virgil Stăniloiu, că aparținătoarea a sesizat cele petrecute conducerii SJU.

,,Managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a avut o discuție cu domnul doctor Virgil Stăniloiu, vizavi de situația prezentată de mama unui pacient minor pe care l-a consultat. Doamna l-a sesizat pe managerul unității medicale vineri, 11 martie 2022, printr-un mesaj pe numărul de WhatsApp făcut public pe site-ul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, aducându-i la cunoștință situația din punctul său de vedere”, transmite SJU. ,,În urma discuției avute cu doctorul Stăniloiu, acesta neagă acuzațiile de „comportament neprofesionist” și spune că este posibil, ca pe fondul oboselii să fi folosit un ton mai ridicat decât cel normal (în aceea zi avusese un număr foarte mare de consultații, având în vedere că este singurul medic primar din Gorj specializat pe chirurgie și ortopedie infantilă).

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentGazeta de Sud împlineşte 27 de ani
Articolul următorEducaţia…şi Lecţia de viaţă! – Slujba de pomenire a sculptorului Constantin Brâncuşi, la Mănăstirea Lainici, Gorj (II) – ,,Se cuvine să-I mulţumim Bunului Dumnezeu, pentru că ne-a întărit şi ne-a călăuzit paşii ca să facem, astăzi, slujba de comemorare a lui Constantin Brâncuşi”!