Acasă Stiri Prahova Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a afirmat că există un proiect în valoare...

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a afirmat că există un proiect în valoare de 1,4 miliarde de lei pentru achiziţia unui sistem de drone pentru Armată

30
0

Ministrul Apărării Naționale a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la baza militară de la Mihail Kogălniceanu, dacă Armata României intenţionează să achiziţioneze drone.

Vasile Dîncu: „Există un proiect care a fost promovat încă din septembrie anul trecut, dinainte de a fi eu în mandat, privind achiziţia unui sistem modern de drone.

Este un proiect care are o valoare de 1,4 miliarde de lei, cu şapte sisteme, un proiect foarte interesant.

Ne bazăm foarte mult pe industria românească pentru că avem în industria privată românească câţiva producători importanţi şi acest proces de achiziţie este în curs.

Sperăm că în această primăvară vom finaliza toate demersurile legale pentru aceasta. Este vorba de un proiect care înseamnă adaptarea României la cele mai noi tendinţe în ceea ce priveşte aviaţia fără pilot.”

Articolul Ministrul Apărării,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentMariana Vechiu, dansatoarea de belly dance de la Românii au Talent: “Faceți diferența dintre o prestație artistică și una simplă, de duzină”
Articolul următorPrimarul Gabriel Pleșa laudă mobilizarea albaiulienilor pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina: „Încă din a doua zi a conflictului, a luat naștere un grup de sprijin”