Acasă Stiri Olt O femeie, găsită moartă în clădirea unei foste secţii de poliţie din...

O femeie, găsită moartă în clădirea unei foste secţii de poliţie din Ploieşti. Detalii ȘOCANTE din anchetă

30
0

O femeie de 36 de ani a fost găsită moartă în clădirea unei foste secţii de poliţie din Ploieşti. Aceasta era căutată de familie încă din data de 12 martie, când a anunţat că pleacă la cumpărături. Maşina acesteia a fost găsită în parcarea blocului, plină cu produsele cumpărate în ziua dispariţiei.

„Poliţia a fost sesizată în cursul zilei de 12 martie, despre plecarea voluntară de la domiciliu, la aceeaşi dată, în jurul orei 11.30, a unei femei de 36 de ani, din municipiul Ploieşti.

În baza sesizării au fost demarate activităţi de căutare specifice, de către poliţiştii municipiului Ploieşti, dar şi de unităţile abilitate în acest sens”, a anunţat duminică seară Biroul de Presă al Poliţiei Prahova.

La două zile de la dispariţie, poliţiştii au fost anunţaţi că într-o clădire dezafectată din cartierul Vest din Ploieşti, unde în trecut a funcţionat Secţia nr.5 de Poliţie,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentVIDEO: Lebădă salvată de la moarte!
Articolul următorLiderul PNL propune reducerea contribuţiilor cu 5%: ”Asta înseamnă venituri nete mai mari pentru toţi românii”