Acasă Stiri Giurgiu O tânără este cercetată penal după ce a solicitat donații, pretinzând că...

O tânără este cercetată penal după ce a solicitat donații, pretinzând că e refugiată din Ucraina !

Evident că noul context în care ne-am trezit peste noapte, cel al războiului din Ucraina și a valului de refugiați, năvălit peste Europa nu putea să nu nască escroci și să născocească  escrocherii…
Așa se face că o tânără de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a prezentat la un Centru de colectare donații pretinzând că este refugiată din Kiev ( Ucraina), după cum anunță IPJ Sibiu.
Ea a primit bunuri constând în produse de igienă personală, alimente, și chiar jucării și rechizite școlare, în valoare de aproximativ 1.500 de lei!
Evident că escroacei i ”s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune”, după cum precizează  IPJ Sibiu.
Cei care au anunțat poliția  au fost voluntarii de la Centrul de donații. Rămâne de văzut dacă tânăra este un caz izolat sau escrocheria se va repeta și în altă parte.

Articolul precedentSimona Halep, mult mai bună în acest meci! Victorie cu Sorana și calificare în sferturi
Articolul următorDeputat PNL, Gabriela Horga: ”Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (#APCE) a votat acum, în unanimitate, propunerea prin care solicită excluderea Rusiei din Consiliul Europei.”