Acasă Stiri Prahova Peste 1 300 de locuri disponibile la Școala de Poliție Câmpina. Te...

Peste 1 300 de locuri disponibile la Școala de Poliție Câmpina. Te poți înscrie până vineri

39
0

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova informează că 1340 de posturi sunt scoase la concurs în această perioadă la Școala de agenți de Poliție Vasile Lascăr din Câmpina. Înscrierile se pot face până vineri, 18 martie.

Potrivit IPJ Prahova, cei care au reședința sau domiciliul în județul Prahova și își doresc să participe la concurs, își pot depune dosarul de recrutare la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, din municipiul Ploiești, strada Vasile Lupu nr.60 .

Cererea tip de înscriere, se completează de către candidați în mod lizibil, se semnează și se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@ph.politiaromana.ro până la data de 18 martie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

De asemenea, condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un candidat pot fi consultate AICI

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape.

După încheierea perioadei de recrutare,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentUn fotbalist al Petrolului va fi operat pe inimă. Doi parteneri ai clubului, Medical Park și tratamente-turcia.ro, suportă toate costurile
Articolul următorJandarmul prahovean Mădălin Tănase, locul II la competiția națională de Hand to Hand Fighting din cadrul Cupei Military Fighter