Acasă Stiri Dolj Peste 1 milion de lei vor ajunge la Spitalul Filantropia pentru dotarea...

Peste 1 milion de lei vor ajunge la Spitalul Filantropia pentru dotarea secției de terapie intensivă neonatală

71
0

Bebeluşii din Oltenia care au nevoie de terapie intensivă după naştere vor avea şanse mai mari de recuperare datorită unei investiţii de peste 1 milion de lei pentru dotarea Secţiei de Neonatologie a maternităţii Filantropia din Craiova.

Proiectul este implementat de Asociația „Dincolo de Azi” şi finanțat prin Fondul Viață pentru Nou-Născuţi, un program inițiat și susținut de Fundația Vodafone România.

„Când am devenit mamă, am vizitat secţia de terapie intensivă pentru nou-născuţi din spital și am înțeles ce înseamnă lipsuri de care poate depinde supravieţuirea unui bebeluş. Înainte să ies din spital, am sunat o prietenă de la Asociația pentru Relații Comunitare (ARC), alături de care am derulat mai multe campanii, şi i-am spus că trebuie să facem ceva pentru neonatologie. Chiar atunci mi-a povestit despre proiectul Vodafone. Dumnezeu îi aduce pe lumea aceasta pe aceşti copii şi le dă o şansă. Dar, odată ajunşi pe lume,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentAnimalele de companie din Craiova au propriul supermarket! Maxi Pet deschide primul magazin în Electroputere Parc
Articolul următorAtenție! Infractorii cibernetici vă atrag cu mesaje înșelătoare conform cărora sunteți anunțați că ați câștigat un job sau o sumă importantă de bani!