Acasă Stiri Olt Polițiștii din Olt, acțiune de combatere a infracțiunilor de furt în municipiul...

Polițiștii din Olt, acțiune de combatere a infracțiunilor de furt în municipiul Caracal/ FOTO

12
0

Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, împreună cu polițiști din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Olt au desfășurat, recent, în municipiul Caracal, activități informativ-preventive pe linia combaterii infracțiunilor de furt, atât în stația de cale ferată, cât și în trenurile de călători.

Activitățile au constat în discuții cu persoanele care folosesc transportul feroviar, fiindu-le înmânate și materiale cu conținut informativ-preventiv despre tematica abordată.

Sfaturi utile

Dacă optați pentru o călătorie cu trenul, în siguranță, țineți cont de următoarele recomandări:

În staţiile de cale ferată, asiguraţi-vă banii, bagajele sau alte valori, când vă aflaţi la ghişeele caselor de bilete ori în alte puncte aglomerate, pentru a preveni furturile de bagaje şi din buzunare.

Priviţi întotdeauna în jurul dumneavoastră când scoateţi banii! Nu expuneţi bunurile de valoare pe care le aveţi asupra dumneavoastră şi observaţi reacţia persoanelor din jur când manipulaţi valori.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentPescarii comerciali au obligația să solicite la APM Teleorman eliberarea autorizației de recoltare/capturare
Articolul următorZece localități din Teleorman, fără niciun caz de COVID-19 în ultimele două săptămâni / Scrioaștea, Putineiu și Troianul, incidență de peste 7 cazuri la mia de locuitori