Acasă Stiri Giurgiu Precizări ale CJ Giurgiu cu privire la articolul „Giurgiuvenii se întreabă: Risipă...

Precizări ale CJ Giurgiu cu privire la articolul „Giurgiuvenii se întreabă: Risipă cu banii din PNRR?! 80 de miliarde de lei vechi, pentru un (mic) monument de la Călugăreni”.

20
0

Având în vedere informațiile speculative și tendențioase publicate în data de 15 martie 2022, în articolul „Giurgiuvenii se întreabă: Risipă cu banii din PNRR?! 80 de miliarde de lei vechi, pentru un (mic) monument de la Călugăreni.”, venim cu următoarele precizări și observații.

Prin proiectului integrat de valorificare turistică a monumentelor istorice, Consiliul Județean Giurgiu își propune reabilitarea și consolidarea ansamblului comemorativ Capela și Crucea lui Șerban Cantacuzino, reabilitarea și consolidarea ansamblului și Crucii lui Mihai Viteazul, construirea unui Muzeu în cadrul ansamblului comemorativ Capela și Crucea lui Șerban Cantacuzino.
Valoarea totală a acestui proiect este estimată la suma de 8.000.000 lei costuri care includ:
– Costuri aferente demolării construcțiilor anexe, costuri care includ și gestionarea corespunzătoare a deșeurilor rezultate.
– Costuri aferente construirii unui muzeu în cadrul ansamblului comemorativ.
– Costuri aferente consolidării Capelei.

Articolul precedent(VIDEO) Stoltenberg: Rusia ar putea conduce o operațiune sub steag fals cu arme chimice
Articolul următorCristina Elena DINU: „PSD face tot ce este posibil pentru a-şi onora mandatul cu care a intrat la guvernare!”