Acasă Stiri Prahova Presa internațională: Rusia racolează combatanţi din Orientul Mijlociu cu 200-300 de dolari...

Presa internațională: Rusia racolează combatanţi din Orientul Mijlociu cu 200-300 de dolari pe lună pentru invazia din Ucraina

Rusia încheie contracte cu combatanți racolați în țări din Orientul Mijlociu pe o durată de șase luni, cu o remunerație de 200-300 de dolari pe lună, potrivit site-ului de investigații Meduza.io, pentru a-și completa forțele în invazia din Ucraina.

Toți cei aproximativ 150.000 de soldați ruși care fuseseră comasați la granițele Ucrainei în urmă cu trei săptămâni sunt deja desfășurață pe teritoriul țării invadate. Potrivit Statului Major francez, „ruşii nu mai au rezerve în zonă”, citează Agerpres.

În acest context, Rusia a anunțat vineri că 16.000 de voluntari sirieni sunt pregătiți să se alăture frontului ucrainean, un scenariu aprobat de președintele Vladimir Putin, care a oferit un sprijin militar considerabil regimului sirian începând cu toamna anului 2015.

Dacă întăririle străine respective s-ar concretiza pe teren, aceasta ar permite, între altele, Moscovei să rupă izolarea sa pe scena internațională, potrivit AFP.

Rusia racolează „asasini sirieni” pentru a „distruge Ucraina”,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentSecția de Oncologie din Târgu-Jiu, mutată în alt pavilion
Articolul următorCând se va termina războiul din Ucraina: Trei scenarii gandite de conducerea de la Kiev