Acasă Stiri Gorj PSD Gorj: Microhidrocentralele de pe Jiu vor acoperi necesarul de energie pentru...

PSD Gorj: Microhidrocentralele de pe Jiu vor acoperi necesarul de energie pentru 300 de mii de locuințe

35
0

Propunerea legislativă inițiată de parlamentarii PSD, care vizează scoaterea din zona ariilor protejate a obiectivelor de investiţii hidrotehnice care au fost începute anterior datei de 29 iulie 2007, dată la care s-au constituit acele arii protejate, a trecut cu succes în Senat, anunță PSD Gorj într-un comunicat de presă.

”În mod evident, proiectul de lege, votat în Senat, a avut în vedere obiectivele de pe râurile Jiu și Răstolița, realizate în proporție de peste 90%, care, datorită acestui proiect de lege, vor putea fi finalizate.

Proiectul care vizează deblocarea lucrărilor stopate din motive de mediu are și suportul parlamentarilor PSD din Camera Deputaților, for decizional pentru acest proiect de lege.

Odată  puse în funcțiune, cele trei microhidrocentrale vor putea acoperi consumul a peste 300 de mii de locuințe din România. Mai mult, oferă stabilitate și siguranță mediului economic, extrem de bulversat din cauza efectelor scumpirii energiei.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentCristina Elena DINU: „PSD face tot ce este posibil pentru a-şi onora mandatul cu care a intrat la guvernare!”
Articolul următorCâți pacienți cu Covid sunt internați la Spitalul Județean