Acasă Stiri Gorj Secția de Oncologie din Târgu-Jiu, mutată în alt pavilion

Secția de Oncologie din Târgu-Jiu, mutată în alt pavilion

128
0

Secția Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, care funcționa în clădirea unității medicale de pe strada Tudor Vladimirescu, a fost mutată temporar, începând de luni, 14 martie, în pavilionul Dermatovenerologie de pe strada A.I. Cuza (Pasarelă).

Avizul epidemiologic privind mutarea Secției de Oncologie a fost emis de Direcția de Sănătate Publică Gorj pe 11 martie.
Secția de Oncologie va avea 30 de paturi disponibile pentru pacienții oncologici, dintre care 24 vor fi folosite pentru spitalizare continuă, iar restul pentru spitalizare de zi, cu linie de gardă proprie.
„Pavilionul Dermatovenerologie a fost modernizat la sfârșitul anului trecut. Instalația electrică a fost refăcută, a fost extinsă rețeaua de oxigen, toate paturile fiind dotate cu prize de oxigen și există centrală proprie pentru încălzirea saloanelor. De asemenea, marea majoritate a saloanelor au și televizoare”, a declarat Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.
În noua locație,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentA adus la Târgu-Jiu marele trofeu al Festivalului Național „Mărțișoare Muzicale”
Articolul următorPresa internațională: Rusia racolează combatanţi din Orientul Mijlociu cu 200-300 de dolari pe lună pentru invazia din Ucraina