Acasă Stiri Giurgiu Toma PETCU: „Investițiile de la hidrocentralele de pe Jiu, o prioritate a...

Toma PETCU: „Investițiile de la hidrocentralele de pe Jiu, o prioritate a Guvernului, datorită situației geopolitice actuale”

Toma Petcu, senator liberal de Giurgiu a participat luni, 14 martie, la ședința Senatului unde a votat inițiativa legislativă prin care România va termina, în regim de urgență, proiectele investiționale aflate într-un stadiu avansat de executare, având ca efect creșterea capacității de producție. Situația geopolitică actuală reclamă o atenție sporită privind ritmul de realizare a investițiilor în sectorul energetic.
„În actualul context, România trebuie să reia și să finalizeze investițiile de la hidrocentralele de pe Jiu – Bumbești (realizată 90%) și Dumitra (realizată 98%) precum și hidrocentrala de la Răstolnița (realizată în proporție de 92%).
România are resurse și, în actualul context, când deficitul de energie a aruncat prețurile în aer, când situația geopolitică reclama responsabilitate, trebuie să facem pași importanți pentru ca România să aibă mai multă energie electrică!”, titra senatorul pe pagina sa de socializare.
(Jurnal)  » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentSecția de Medicină Internă de la Voinești, județul Dâmbovița, a redevenit operațională
Articolul următorPersonalul și pacienții celui mai mare spital din Mariupol, luați ostatici de ruşi