Acasă Stiri Olt Un cameraman de la Fox News a fost ucis în Ucraina

Un cameraman de la Fox News a fost ucis în Ucraina

31
0

Un cameraman de la Fox News a fost ucis în Ucraina. Fox News a confirmat faptul că Pierre Zakrzewski a fost omorât luni, în timp ce se afla într-un vehicul și a fost lovit de gloanțe, anunță Sky News.

Cameramanul Pierre Zakrzewski (foto – Fox News) îl însoţea pe jurnalistul Benjamin Hall, rănit atunci când vehiculul în care se aflau a fost ţinta unor tiruri luni la Horenka, în apropiere de Kiev, a indicat Suzanne Scott, CEO al Fox News Media, într-un comunicat. Zakrzewski avea baza la Londra şi se afla în Ucraina din februarie, a adăugat ea.

„Pierre era un fotograf de război care a acoperit practic toate evenimentele internaţionale pentru Fox News, de la Irak la Afganistan, trecând prin Siria”, a explicat Suzanne Scott.

El primise în decembrie premiul Fox News „Eroul discret”, în special pentru „rolul cheie jucat în evacuarea freelancerilor noştri afgani şi a familiilor lor după retragerea americană din Afganistan”,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentEscrocherie cu locuri de muncă bine plătite pe whatsapp. Ce se întâmplă dacă dai curs mesajelor
Articolul următorDRAMĂ la TMK-Artrom: Angajații nu își primesc salariile din cauza restricțiilor aplicate Rusiei de UE. Conturile firmei, BLOCATE